Styling & Trends | KonfirmationskjolerFASHION TRENDS 2019

White and More kollektionen er designet med fokus på de stærkeste tendenser i modebilledet lige nu.

Flæser og prikker
Den nye 2019 kollektion er inspireret af tendenser som prikker, flæser, materiale mix og 2 delte sæt, som i den grad kommer til at præge moden i 2019. En af White And More’s bestsellere fra 2018 var den yndige off-shoulder konfirmationskjole, Wilma, med indvævede prikker i et transparent materiale og en fin lille flæse, der indrammer de bare skuldre.

Den store efterspørgsel efter flæser har vi taget med ind i 2019 kollektionen, hvor vi bl.a. har designet den nye skønne konfi-kjole Carla med asymmetriske og feminine flæser og elegant bindebånd i taljen.

2-delte outfits
Både prikker og flæser er også bærende elementer i bluserne Kaya og Nola, - og sat sammen med den nye nederdel Nola kan du lave det perfekte 2-delte outfit og skabe et kjole look, men hvor du sagtens kan bruge delene hver for sig efter konfirmationen.

Et andet 2-delt outfit er den enkle og elegante Ingrid kjole med Kaya blusen indenunder, som også giver et skønt kjolelook, men samtidig giver mulighed for at bruge delene hver for sig efter konfirmationen.

Buksedragt
Du kan også sætte en bluse eller top, f.eks. Simo top, sammen med vores bukser, model Sally eller Lola for at skabe jumpsuit looket. Eller gå all in på jumpsuit looket og vælg vores helt nye buksedragt, model Frederikke, som er et skønt materialemix af delikate blonder på ryggen og glat stof, der falder utroligt smukt.

White And Mores kollektioner af konfirmationstøj er designet, så du kan være tro mod din egen stil og føle dig godt tilpas på den store dag.