Styling & Trends | Konfirmationskjoler


FASHION TRENDS 2021

Den nye White and More 2021 kollektion er designet med fokus på de stærkeste trends i modebilledet lige nu. I 2021 vil man se, at mange af tendenserne er fortsat fra 2020. Konfirmationsmoden 2021 kommer til at byde på en masse volumen, store flæser, kjoler i boheme stil og et nyt interessant materiale, som ofte ikke forbindes med konfirmationskjoler. 

Boheme

Boheme er en stil, som vi allerede så rigtig meget til i 2020, men som stadig vil hitte i 2021. Boheme trenden handler meget om det landlige og idylliske. Her ser man ofte store flæser, lag-på-lag og smukke detaljerede blonder. Disse komponenter gør det nemt at style kjolen efter den vibe, man ønsker.

I 2021 kollektionen er det særligt Naja og Elina, der er inspireret af den populære trend. Naja med sine smukke detaljerede blonder og Elina med sin fine store flæsedetalje på bryst og ærmer.

Volumen

Vi så allerede volumen blive et stort hit i 2020 med vores Lara kjole, og denne trend kommer til at eksplodere i 2021.

Volumen ses både på kjolernes krop og ærmer. De store ærmer giver et elegant twist, og så kan de bruges til at fremhæve andre detaljer, som fx en flæse nederst på ærmet ved at indsætte et bånd som strammes ind. Den voluminøse krop er med til at skabe blikfang og gør samtidig kjolen super behagelig at have på.

På vores nye Asta kjole ser man en voluminøs pasform blive kombineret med et klassisk skjortemateriale, som sammen skaber et crispy touch og er med til at give endnu mere volumen til kjolen. Det crispy og matte skjortemateriale er også med til at bryde et ellers meget rent udtryk.

Flæser

Flæser har været en trend i flere år og 2021 bliver ingen undtagelse. Flæser er en fin detalje, fordi de er med til at give liv til kjolen og samtidig tilføje et feminint touch. Flæserne fungerer også utroligt godt på en voluminøs kjole, da de er med til at give ekstra fylde, som får kjolen til at se større og mere voluminøs ud.

Længde

De lange kjoler bliver mere og mere populære. Vi så det hitte sidste år med Maggi kjolen, og i år er der kommet to nye tilføjelser.

Nellie og Sandra er begge lange kjoler. De er lavet i det fineste mesh materiale, med et smukt mønster. Her er længden kombineret med ærmer og krop med balloneffekt, som igen er med til at understøtte volumen trenden.

 

White And Mores kollektioner af konfirmationstøj er designet med et fashion twist og med fokus på, at du kan være tro mod din egen stil og føle dig godt tilpas på den store dag.