Styling & Trends | Konfirmationskjoler


FASHION TRENDS 2020

Den nye White and More 2020 kollektion er designet med fokus på de stærkeste trends i modebilledet lige nu. Kollektionen er således inspireret af tendenser som Western Boheme, broderi anglaise og hæklede detaljer, som i den grad kommer til at præge moden i 2020. - Også flæser har været og er stadig en stærk trend, som har været med i flere af White And Mores kollektioner, og som fortsætter ind i 2020.

Western Boheme vibes

Flertallet af de nye styles i 2020 kollektionen har et touch af Western Boheme vibes.

 En af de helt store nyheder i den nye kollektion er kjolen, Peddey, som er stærkt inspireret af  Western Boheme stilen. Her ser vi store, trendy flæser på skuldrene, lag på lag i skørtet og harmoniske detaljer i den smukkeste broderede anglaise metervare. 

Den lange, smukke, løstsiddende boheme inspirerede kjole, Maggi, tager også afsæt i Western Boheme vibes. Kjolen har delikate flæse-detaljer, smuk struktur og en fin sølv tråd i metervaren.

Broderi anglaise

Broderi anglaise er også en stærk trendens, vi ser i øjeblikket, som vi har valgt at tage med ind i kollektionen. En af White and More’s bestsellere fra 2019 var den skønne konfi-kjole Carla med asymmetriske og feminine flæser og et elegant bindebånd i taljen. Vi har taget Carla kjolen med ind i 2020 kollektionen men har givet den et nyt udtryk med broderi anglaise. 

Broderi anglaise er også gennemgående i den nye Lucinda konfirmationskjole, hvor dens løse pasform blødes op med det feminine broderi anglaise, som gør kjolen både casual og feminin. 

Hæklede detaljer

Hæklede detaljer og blonder er også begyndt at vinde mere input i modebilledet. I forbindelse med den store efterspørgsel på Frederikke jumpsuit fra sidste års kollektion, har vi valgt at designe en ny fortolkning af buksedragten, der matcher trends fra denne sæson. Andrea jumpsuit består af en ren og minimalistisk bund som møder den smukke, feminine, hæklede blonde i toppen. Et perfekt mix mellem casual, cool og feminin. 

Vi har også taget de smukke hæklede detaljer med i designet af særligt udvalgte kjoler, som Cornelia og Esther. Ens for de to kjoler er, at de har et smukt og rent udtryk, som brydes af de smukke hæklede blonder, der giver en feminin og afsluttende finish.

White And Mores kollektioner af konfirmationstøj er designet, så du kan være tro mod din egen stil og føle dig godt tilpas på den store dag.