Design collab med Peddey

White And More’s kollektion af konfirmationskjoler til 2020 er udviklet i samarbejde med den populære unge danske youtuber og instagrammer Peddey. Peddeys rigtige navn er Esther, hun er 15 år gammel og bor i Gentofte. Hendes interesse for fashion og trends startede tilbage i 2015, da hun begyndte som youtuber. 

Esther kjolen

Peddey blev selv konfirmeret i 2019 og de overvejelser, som hun gjorde omkring sin egen konfirmationskjole har hun taget med ind i designsamarbejde med White And More sammen med hendes store passion for mode. Det er bl.a. blevet til en konfirmationskjole, som er inspireret af den kjole, hun selv blev konfirmeret i, og som derfor er blevet opkaldt efter Peddeys rigtige navn, Esther.

Peddey kjolen

Derudover har Peddey også sat sit personlige aftryk på en kjole, som hun vurderer vil blive et sikkert hit blandt 2020 konfirmanderne. - En kjole, der på alle måder rammer tidens trend med stærke referencer til boheme/western stilen, trendy flæser på skuldrene, en illusion af lag på lag, den smukkeste broderede metervare og harmonisk detaljerigdom. 


På de sociale medier kan du følge med under #whiteandmoreuniverse

#whiteandmore #konfirmation #whiteandmoreuniverse @whiteandmore_official

 Kunne du tænke dig at se klip fra Peddeys egen konfirmation, så kig med her

TAGS: